Si no visualitzes correctament aquest correu electrònic fes click aquí.
Si no desitges rebre nous newsletters dóna't de baixa fent click aquí.
Català   Españoll  

Perejaume

 

 

 

  Nova col·lecció
 
lletre  


 

Us presentem Dibuixos de veu de Perejaume, el primer llibre d'artista de la col·lecció La lletra pintada. Es tracta d’una  col·lecció de llibres  en què un mateix artista fa conviure l’art d’escriure amb l’art plàstic. 

El llibre que us oferim consta de quatre gravats, el títol del qual ens remet a un fer contemplatiu, ens convida a reflexionar sobre el fet de  dibuixar  una cosa tan immaterial com és la veu.


La veu és etèria. El so és efímer. Els sons omplen l’univers, fluctuen per l’espai a través de la parla, la rialla, el plor, la música, l’aigua, el foc, el vent...

Perejaume, en aquestes tres imatges, materialitza els sons, ens els fa presents. Tots, els d’ahir i els d’avui, els nous i els vells, els coneguts i els incerts... s’entrellacen.

A la primera imatge, la “Construcció sonora de l’aire”, Perejaume, amb la seva mirada poètica, copsa els sons, els dóna cos i els perpetua.

A la segona, “Tocar el cel”, hi observem una nebulosa amb moltes ditades. El paper està plegat en forma d’estrella. Cadascú toca el seu propi cel.

I, a l’última, “Forats de respirar”, tornem a trobar-hi el so. El so que provoca l’aire quan passa per espais buits. Pot ser la tramuntana en  esmunyir-se pels forats de les roques dels penya-segats de Cadaqués, l’aire que vibra a través d’un instrument, ... el murmuri de la veu.

El paper d’aquest gravat es pot dir que és l’aire atrapat.

El quart gravat, es una xilografia a la portada del llibre.

Acompanyant les imatges, un text inèdit de l’autor que, de ben segur,  us corprendrà.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Perejaume Perejaume  
Perejaume Perejaume

Més informació

 

            Murtra Edicions c/Ramon Llull 1 08358 Arenys de Munt tel. 937938397                                         facebook